Hoe kan ik een beoordeling geven?

Beoordeling methodes

U kunt op 2 manieren een beoordeling geven aan de consulenten op ons systeem, voorwaarde is dat u een account heeft en minimaal 5 minuten een consult heeft afgenomen van de betreffende consulent.

Beoordeling via de telefoon

Aan het eind van het gesprek krijgt u de gelegenheid om via de toetsen op uw telefoontoestel een beoordeling te geven gebaseerd op sterren van 1 t/m 5. Wacht hiervoor tot de consulent de verbinding heeft verbroken waardoor de betaling is dus ook is gestopt, u betaalt alleen voor de spreektijd met de consulent. U hoort de melding dat u een beoordeling kunt geven door op 1 te drukken, vervolgens kunt u met de toetsen 1 t/m 5 uw cijfer geven aan de consulent. Dit cijfer wordt direct getoond in het account van de consulent zodat andere bezoekers de beoordeling ook kunnen zien.

Beoordeling vanuit uw account

Uiteraard kunt u ook vanuit uw account een beoordeling geven, dit doet u door de lijst met consults die u heeft afgenomen te raadplegen, achter elk consult dat langer dan 5 minuten heeft geduurd ziet u de link naar “review”, wanneer u klikt op de link kunt u een review geven in de vorm van sterren 1 t/m 5 EN ook een bericht achter laten.
Let op als accounthouder kunt u ook de optie gebruiken om via de telefoon een consult te beoordelen, daarmee vervalt dan de optie om nog een geschreven bericht achter te laten vanuit uw account.

Was this article helpful?

Related Articles