Waarom wordt er gevraagd om de pincode van mijn account als ik bel via Credits?

De pincode wordt gebruikt om uw saldo te checken wanneer u belt met 070 7000000.
Zodra uw pincode door ons herkend is hoort u het saldo dat gekoppeld is aan het account, dit wordt opgelezen door onze computer. Daarna kunt een keuze maken door een boxnummer van een consulent in te voeren.

De pincode wordt aangemaakt wanneer u een klanten-account aanmaakt bij ons, de pincode wordt eenmalig uitgegeven en het is belangrijk dat u deze niet deelt met anderen.

De pincode vindt u terug rechtsbovenin het browserscherm wanneer u met de muis over het woord PIN beweegt. (mouse-over) Dit is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers.

Wanneer u belt met een toestel dat het telefoonnummer meegeeft kunnen wij dat nummer opslaan, de volgende keer dat u dan weer belt hoeft u geen pincode meer in te voeren, deze heeft ons systeem dan namelijk al gekoppeld aan uw telefoonnummer.

In uw account ziet u welke telefoonnummers waarmee u gebeld heeft zijn gekoppeld aan uw pincode.