Hoe werkt de functie “Nu gebeld worden”?

Gebeld worden in plaats van zelf de consulent bellen? Met deze functie zet je snel en makkelijk een gesprek op met een consulent.

Hoe werkt het?

Op een profielpagina van een consulent druk je op de knop “Nu gebeld worden >>”. Er wordt dan direct een gesprek opgezet tussen jou en de consulent. Ons systeem belt uit naar jou. Wanneer je de telefoon hebt opgepakt belt ons systeem automatisch de consulent waardoor jullie makkelijk en snel met elkaar verbonden zijn.

Wat heb je nodig?

Je hebt een klant-account nodig op topconsulenten.nl met credits. Heb je die nog niet? Registreer dan hier.
In jouw klant-account koppel je jouw telefoonnummer(s). Wanneer je al eerder een gesprek hebt gehad dan is jouw tel. nummer al gekoppeld.
Het nummer waarmee je belt kan alleen gekoppeld worden wanneer je met nummerherkenning aan belt naar ons systeem.

Handmatig jouw nummer koppelen? Klik hier.